SANDRA & DANIEL ALVAREZ

Sandra en Daniel

3

Woningen in verkoop

SANDRA & DANIEL ALVAREZ

Wij zijn beiden half Spaans/ half Nederlands (tweetalig opgevoed) en komen al meer dan 30 jaar op Ibiza, onder meer omdat wij daar familie hebben, maar ook vanwege de prachtige stranden met een turquiose blauwe zee, de overheerlijke gastronomie en de exotische sfeer die zowel een rustige kant laat zien als ook de uitgaansgekte rondom de grote discotheken met de bekende DJs. De magie van het eiland heeft ons vanaf het begin gegrepen, Ibiza is ons tweede thuis geworden. Onze ervaring met de huizenmarkt op Ibiza is begonnen met familiebezit en heeft zich verder ontwikkeld met de ervaring van vrienden en kennissen die een huis op het eiland gekocht hebben. Hierdoor hebben we ook gezien wat er mis kan gaan en hoe ondoorzichtig deze markt kan zijn voor buitenstaanders. Dat was voor ons de reden om met Puur Makelaars in Nederland iets op te zetten om de aan- en verkoop van woningen op Ibiza vakkundig te begeleiden en de onnodige onzekerheden weg te nemen.

Onze rol en ervaring als Ibiza Experts

Consultants voor de aan- en verkoop onroerend goed op Ibiza, begeleiding bij bezichtingen en bij bouwkundig en juridisch advies
Ibiza Experts met ervaring in het organiseren van reizen en events op het eiland

4 VRAGEN AAN SANDRA EN DANIEL

Wat is jullie passie?

Ibiza is onze passie! Hier brengen we al meer dan 30 jaar onze vakanties door. Deze passie willen we graag delen met mensen die net als wij van dit magische eiland willen genieten, waarbij de aankoop van een huis hun droom zal verwerkelijken.

Wat is jullie ideale huis

Wanneer wij op Ibiza zijn, verblijven we in de urbanisatie Can Furnet, waar er verschillende woningen van de familie zijn. Can Furnet heeft als voordeel dat het zowel dicht bij de kust is, als ook bij de stad Ibiza. Omdat het op een heuvel ligt, is het vooral op zonnige dagen wat koeler door een licht tropisch briesje. Daarnaast is het een rustige en veilige omgeving met mooie natuur en 24 uurs bewaking. Onze ideale woning is daarom in Can Furnet met uitzicht op zee en de oude stad, uiteraard omringd door prachtige terrassen en een heerlijk zwembad.

Waarom werken jullie met Puur* Makelaars

Puur* Makelaars is een professionele makelaardij die in korte tijd een goede naam heeft weten op te bouwen. Hun servicegerichte werkwijze spreekt ons zeer aan. Deze pro-actieve werkwijze blijkt uit de manier van marketing voeren, de ambitie om te blijven groeien en uiteraard de gedreven medewerkers.

Hoe hebben jullie het team van Puur Makelaars Ibiza geformeerd?

Op basis van de juiste expertise, vertrouwen en lokale personen. Het is een belangrijke voorwaarde om met mensen van het eiland te werken, omdat er relatief veel aanbod is en er ook een aantal minder mooie verhalen de ronde doen. Daarnaast is professionele begeleiding en vertrouwen heel belangrijk om zekerheid te hebben dat alles goed geregeld wordt bij de aan- en/of verkoop van een droomhuis op Ibiza.

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn woningen