Onze makelaars

PUUR MAKELAARS IBIZA: HET TEAM

Het team van Puur Makelaars Ibiza bestaat uit Puur Makelaars John (kantoor Heemstede) en Frederik (kantoor Bloemendaal), Ibiza & Spanje experts Sandra en Daniel. Daarnaast is er nauwe samenwerking met een aantal lokale professionals op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed:

  • De gestor (een jurist die het papierwerk regelt, de documenten controleert en de acties naar de notaris en het kadaster regelt); dit is de onmisbare spil van het aan- en verkoopproces
  • De notaris
  • De architect en/of de bouwkundige

Afhankelijk van de staat van de woning en de wensen van de koper, zal een bouwkundig engineer nodig zijn om een inschatting te maken van de huidige staat en de mogelijkheden ter verbetering daarvan. Indien een verbouwing gewenst is, zal ook een architect nodig zijn voor advies en het eventueel maken van nieuwe ontwerpen. Daarnaast kan er contact worden gelegd met aannemers, binnenhuisarchitecten, tuinarchitecten, etc.

De woningmarkt op Ibiza biedt diverse soorten woningen, daarom werken we met verschillende professionals om alle specifieke wensen zoveel mogelijk in te kunnen vullen.

Sandra en Daniel

Woningen in verkoop

3

Wij zijn beiden half Spaans/ half Nederlands (tweetalig opgevoed) en komen al meer dan 30 jaar op Ibiza, onder meer omdat wij daar familie hebben, maar ook vanwege de prachtige stranden met een turquiose blauwe zee, de overheerlijke gastronomie en de exotische sfeer die zowel…