Blog

Tips restaurants Ibiza

Uit eten op Ibiza biedt voor ieder wat wils en ook voor elk budget: van eenvoudig en betaalbaar tot luxueus en zeer prijzig. Over het algemeen is de kwaliteit van het eten op Ibiza meestal goed omdat er veelal met verse streekproducten gekookt wordt. Als kenners van Ibiza hebben we een selectie van de beste restaurants voor je gemaakt. Hier moet je eten!

Restaurants binnenland Ibiza

Bar Costa

Een betaalbaar restaurantje/barretje in het gezellige dorpje Santa Gertrudis, waar je kunt genieten van enkele tapas, zoals bv. Manchego kaas en Jamón Serrano.

Plaats: Sant Gertrudis
Telefoon: +34 971 19 70 21
Meer info: facebook

Wild Beets

Versgemaakte, gezonde,glutenvrije, vegetarische gerechten. Een toprestaurant voor vegetariërs.

Plaats: Santa Gertrudis
Telefoon: +34 971 19 78 70
Website: wildbeets.com

Aubergine

Prachtig restaurant gelegen middenin de’campo’ met als concept ‘from farm to table’. Hier wordt uitsluitend met biologische producten uit eigen tuin gekookt.  Ze hebben een boetiek met homemade producten en mooie kleding, tassen etc. Elke zaterdag live muziek.

Plaats: Tussen Santa Gertuidis en San Miquel (km 9.9)
Telefoon: +34 971 09 00 55
Website: aubergineibiza.com

La Paloma

Puur eten bereid met producten van locals uit Ibiza. Dit restaurant bevind zich in een rustieke finca met een prachtige, sfeervolle binnentuin op een absolute Super locatie.

Plaats: San Lorenzo
Telefoon: +34 971 32 55 43
Website: palomaibiza.com

 

Restaurants op en bij het strand

Ses Boques

Dit kleine visrestaurant ligt in een idyllische baai, weg van de massa en alleen bereikbaar via een spectaculaire afdaling. Hier wordt puur gekookt met vis, schaal en schelpdieren zo uit de zee.

Plaats: Es Cubells
Telefoon: +34 606 08 15 70
Website: www.sesboques.com

Cotton Club

Een van de mooiste en witste beachclubs van ibiza met een adembenemend uitzicht en prachtige zonsondergang waar mooie en prijzige aziatische gerechten worden geserveerd

Plaats: Cala Tarida
Telefoon: +34 971 80 61 80
Website: cottonbeachclub.com